Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Degree programme

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: D | J | L | S | T | V
Number of items: 10.

D

Dam, Isa (2024) Tussen beleid en realiteit: De aanpak van ondermijnende criminaliteit op vakantieparken. Master thesis, Sociology.

de Jager, R.I. (2024) De onzichtbare drempel: maatschappelijke opvang voor dak- en thuisloze jongeren in Groningen. Master thesis, Sociology.

J

Jager, Ruben (2024) De aard en omvang van excessief geweld gepleegd door jongeren in Noord-Nederland in de afgelopen vijf jaar. Master thesis, Sociology.

Jong, Jesse. de (2024) De invloed van risicofactoren op jeugddelinquentie. Master thesis, Sociology.

L

Lamain, Roma (2024) Voertuigkatvangers - Onderzoek naar de kenmerken van voertuigkatvangers en hun impact op de samenleving. Master thesis, Sociology.

S

Smit, Manon (2024) Veiligheid in de wijk: De invloed van sociale cohesie, individuele kwetsbaarheid en objectieve veiligheid op het inschatten van de wijkveiligheid door inwoners van de Gemeente Groningen. Master thesis, Sociology.

T

Telman, Thirze (2024) De 'rotte' appel valt niet ver van de boom. Master thesis, Sociology.

Terpstra, Lennard (2024) De betrouwbaarheid en validiteit van leerlingrapportages over het functioneren van KiVa-leerkrachten. Master thesis, Sociology.

Totic, Larissa (2024) Het verschil in pestslachtofferschap tussen LHBT-leerlingen en heteroseksuele/cisgender leerlingen, en de invloed van LHBT-gericht schoolbeleid op deze verschillen. Master thesis, Sociology.

V

Veltman, Leonie (2024) ‘Ja maar, zij zei ook geen nee’ : een kwantitatief onderzoek naar normen rond seksueel geweld. Master thesis, Sociology.

This list was generated on Wed Jul 3 09:09:27 2024 CEST.