Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Degree programme

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: B | M | R | S | V | W
Number of items: 12.

B

Beckmann, Natasha (2023) Sociaaleconomische gezondheidsverschillen verklaard door tevredenheid met leefstijl, soort woning en sociale steun. Master thesis, Sociology.

Boer, C. A. de (2023) Gezondheid en Welzijn van jongeren in de gemeente Hoogeveen. Master thesis, Sociology.

Brandsma, Rosa (2023) De werkwijze van de leefstijlcoach ten aanzien van eenzaamheid en het sociale netwerk binnen het Universitair Medisch Centrum Groningen. Master thesis, Sociology.

Brouwer, Els (2023) (Sekse)verschillen in stigmatisering van aanhoudende lichamelijke klachten vanuit het perspectief van burgers. Master thesis, Sociology.

Brouwer, M.N.T. (2023) Jeugdigen met een doorverwijzing vanuit de huisartsenpraktijk naar de specialistische jeugdhulp. Master thesis, Sociology.

M

Murach, Emma, E.K. (2023) Sociale steun in de psychiatrie: kwalitatief onderzoek naar de rol van sociale steun in het welbevinden van bezoekers van Stichting (On)Gestoord. Master thesis, Sociology.

R

Reitsma, Freerk (2023) De toepassing van artificiële intelligentie in de genetica: een vraagstuk over vertrouwen. Master thesis, Sociology.

Ritsema, E.S. (2023) De weg naar een zelfredzame patiënt: Een kwantitatieve studie naar de ervaren steun en kwaliteit van zorgverleners bij nierpatiënten met lage gezondheidsvaardigheden. Master thesis, Sociology.

S

Smit, Anno (2023) Zelfredzaamheid en welzijn onder inwoners van Groningen. Master thesis, Sociology.

V

Vries, Brechje de (2023) Het versterken van de sociale basis: ervaringen en percepties van professionals in het sociale domein. Master thesis, Sociology.

W

Westerhof, Robin (2023) Geen dak boven het hoofd zonder familie en vriendschap: Een kwalitatief onderzoek naar de invloed van de preventieve inzet van het sociale informele netwerk bij dak- en thuisloosheid onder jongeren. Master thesis, Sociology.

Wiel, Remco van der (2023) De rol van beweging, voeding en ontspanning bij overgewicht in de context van sociaaleconomische status en sociale verbondenheid. Master thesis, Sociology.

This list was generated on Sat May 18 20:09:07 2024 CEST.