Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Thesis type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: A | B | E | H | I | K | L | M | N | O | P | R | S | V | W | Z
Number of items: 44.

A

Aalsum, Elke van (2023) Traditionele opvattingen over genderrollen: de invloed van politieke oriëntatie en sociale binding. Bachelor thesis, Sociology.

B

Bayazit, Emin (2023) Tussen beleid, identiteit en meetbaarheid: De integratieparadox nader onderzocht aan de hand van institutioneel vertrouwen en interetnisch contact. Bachelor thesis, Sociology.

Berg, Jetske van den (2023) Achter de gezondheidskloof: de rol van bestaansonzekerheid en statusangst. Bachelor thesis, Sociology.

Bloemhoff, Nina (2023) The effect of discrimination on one´s attitude toward their own ethnic background. Bachelor thesis, Sociology.

Bloemhoff, Nina (2023) The effect of discrimination on one´s attitude toward their own ethnic background. Bachelor thesis, Sociology.

Boer, Bowy de (2023) Wanneer angst regeert: de impact van bestaansonzekerheid op de houding ten opzichte van immigranten. Bachelor thesis, Sociology.

Bosschieter, Maaike (2023) Zorgt meer levenstevredenheid en vertrouwen in de politiek ervoor dat mensen eerder gaan stemmen? Bachelor thesis, Sociology.

Bruinsma, M.Y. (2023) Vertrouwen door arbeidsparticipatie? Bachelor thesis, Sociology.

E

Enk, Liza van den (2023) Wij en zij: over extreemrechts en de invloed van institutioneel vertrouwen en migratieachtergrond. Bachelor thesis, Sociology.

H

Have, Sabien ten (2023) Het niet breed hebben: een onderzoek naar de invloed van bestaansonzekerheid op leefstijlgedrag en de rol van stress en cognitieve schaarste. Bachelor thesis, Sociology.

Heijmerikx, Nick (2023) Gemeenschapsgevoel en tevredenheid: hoe sociale cohesie het verschil maakt in de buurt. Bachelor thesis, Sociology.

Hillekens, Elte (2023) Het prijskaartje van tevredenheid. Bachelor thesis, Sociology.

Hoving, Joni (2023) Determinanten van politiek vertrouwen: evaluaties van de economie op macro- en microniveau. Bachelor thesis, Sociology.

Huisman, Maren Isa (2023) Het individuele geluk. Bachelor thesis, Sociology.

I

Ismail, Menna (2023) Samen vertrouwen we meer. Een onderzoek naar het effect van lidmaatschap bij een vereniging op het vertrouwen in mensen met een andere nationaliteit en hoe dit wordt beïnvloed door politieke voorkeur. Bachelor thesis, Sociology.

K

Kugel, Olaf (2023) Politieke Participatie in Nederland: De invloed van sociale activiteiten op politieke participatie en de rol van sociaal vertrouwen. Bachelor thesis, Sociology.

L

Lakke, Hannah (2023) Verbonden voor goed: een onderzoek naar de invloed van verbondenheid met anderen op de keuze om wel of geen vrijwilligerswerk te gaan doen. Bachelor thesis, Sociology.

Leeuwen, Merit van (2023) Sociaal vertrouwen in het gedrang door het ervaren van bestaansonzekerheid. Bachelor thesis, Sociology.

Lohuizen, Merith van (2023) Niet tevreden, geld terug? Over hoe financiële onzekerheid leidt tot ontevredenheid met het huidige regeringsbeleid, en de invloed van het sociale netwerk. Bachelor thesis, Sociology.

M

Mulder, Anoek (2023) De kracht van perceptie. Bachelor thesis, Sociology.

Muntinga, Linde (2023) TROUWEN IN EEN ETNISCH HETEROGENE BUURT Wie trouwt met wie? De invloed van heterogeniteit in de buurt op homogamie. Bachelor thesis, Sociology.

N

Nieuwkasteele, Mascha van (2023) Over extreem- linkse mensen in Nederland. Bachelor thesis, Sociology.

O

Out, Amber (2023) Overlast en veiligheidsgevoel. Bachelor thesis, Sociology.

P

Pol, Ruth (2023) Kleine woonplaats, groot vertrouwen in buren. Bachelor thesis, Sociology.

Post, Levi (2023) Religie: een ‘sociale lijm’ die zorgt voor vertrouwen in onbekenden? Bachelor thesis, Sociology.

R

Reuchlin, Leonard (2023) Stemmen, inkomens en het effect van het vertrouwen in de Nederlandse regering: Een kwantitatief onderzoek naar stembereidheid. Bachelor thesis, Sociology.

Rhijn, S.N.P. van (2023) Een divers Nederland: de mening van autochtone Nederlanders ten opzichte van etnische minderheden in de buurt. Bachelor thesis, Sociology.

Rietman, Lex (2023) Vertrouwen we elkaar nog? Bachelor thesis, Sociology.

Rietman, Maarten (2023) Concurrent of zondebok: mensen met een migratieachtergrond de dupe van andermans bestaansonzekerheid. Bachelor thesis, Sociology.

Romp, Eva (2023) Interetnisch contact: de invloed van sociaal vertrouwen en houding. Bachelor thesis, Sociology.

S

Sagel, Melissa (2023) Biedt bestaansonzekerheid een verklaring voor gezondheidsverschillen tussen lager en hoger opgeleiden? Bachelor thesis, Sociology.

Santvliet, Danny van (2023) (Waarom) identificeren Nederlanders met een Turkse of Marokkaanse migratieachtergrond zich vaker niet met Nederland wanneer ze hoger opgeleid zijn? Bachelor thesis, Sociology.

Sardlishvili, Nicole (2023) Zelfwaardering in een sociale context: Het verband tussen zelfwaardering, de kwaliteit van sociale relaties en neuroticisme. Bachelor thesis, Sociology.

Schadenberg, Nadia (2023) Statusangst bij Nederlandse bestaansonzekeren en hun vertrouwen in de politiek. Bachelor thesis, Sociology.

Sinnema, Myrthe (2023) Oud geleerd, jong gedaan. Bachelor thesis, Sociology.

Stok, Eva (2023) Van je buren moet je het hebben: De invloed van inkomen en welzijn op vertrouwen in buurtgenoten. Bachelor thesis, Sociology.

V

Veen, Wisse van der (2023) Actuele bestaansonzekerheid en de ontwikkelingen van rechtspopulisme. Bachelor thesis, Sociology.

Veldman, Robin (2023) Sigaretten en scripties: Een onderzoek naar het verschil in rookgedrag tussen opleidingsniveaus en de rol van bestaansonzekerheid hierin. Bachelor thesis, Sociology.

Visser, Jelle (2023) De invloed van religiositeit op de kans op politieke participatie en de rol van vrijwilligerswerk. Bachelor thesis, Sociology.

Vos, Tobi (2023) De invloed van bestaansonzekerheid op het welzijn. Bachelor thesis, Sociology.

Vries, Stefan Rudolf de (2023) Het sociale netwerk als schild tegen eenzaamheid en het belang van financiële zekerheid. Bachelor thesis, Sociology.

W

Woude, F.J.S. van der (2023) An Inequitable Healthcare System? Explaining the Differences in Healthcare Utilisation between Older Migrants and Older Non-Migrants in the Netherlands. Bachelor thesis, Sociology.

Z

Zanting, Niels (2023) Vertrouwen in familie: eraan moeten geloven? Bachelor thesis, Sociology.

Zwaagstra, Nathalie (2023) Energiearmoede en politieke participatie: de rol van vertrouwen in de politiek. Bachelor thesis, Sociology.

This list was generated on Sat May 4 09:07:05 2024 CEST.