Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Thesis type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: B | D | F | J | L | S | T | V
Number of items: 17.

B

Bakker, Amarins (2024) Onder welke omstandigheden is de Nederlandse bevolking meer geneigd om abortus te rechtvaardigen? Master thesis, Sociology.

Battjes, Melissa (2024) Behoeften van organisaties ten aanzien van de uitvoering van een vrijwilligerstraining ter ondersteuning van de digitale vaardigheden van kwetsbare plattelandsinwoners. Master thesis, Sociology.

Boels, Henkjan (2024) Happy To See You? How social networks and negative ties affect subjective wellbeing. Master thesis, Sociology.

Boneschansker, Michiel (2024) In de kou achtergelaten. Master thesis, Sociology.

Bosman, Joni (2024) De verschillen in anticonceptiegedrag tussen vrouwen met een (on)bedoelde zwangerschap en vrouwen zonder zwangerschap en de behoeften met betrekking tot de anticonceptiezorg. Master thesis, Sociology.

Brouwer, Bowe (2024) De zoektocht naar de juiste zorg en de rol van samenwerking: Een kwalitatief onderzoek naar de ervaring van hulpvragers en professionals bij het vinden van de juiste zorg en de rol van domeinoverstijgende samenwerking in Friesland. Master thesis, Sociology.

D

Dam, Isa (2024) Tussen beleid en realiteit: De aanpak van ondermijnende criminaliteit op vakantieparken. Master thesis, Sociology.

de Jager, R.I. (2024) De onzichtbare drempel: maatschappelijke opvang voor dak- en thuisloze jongeren in Groningen. Master thesis, Sociology.

F

Folkertsma, Ilona (2024) “Een spannend spanningsveld tussen reguliere en alternatieve geneeskunde”: alternatieve en complementaire geneeskunde door de ogen van cliënten met gezondheidsproblemen. Master thesis, Sociology.

J

Jager, Ruben (2024) De aard en omvang van excessief geweld gepleegd door jongeren in Noord-Nederland in de afgelopen vijf jaar. Master thesis, Sociology.

Jong, Jesse. de (2024) De invloed van risicofactoren op jeugddelinquentie. Master thesis, Sociology.

Jong, Lynn de (2024) Een kwalitatief onderzoek naar de participatie van alleenstaande moeders in het Blijf-van-mijn-lijfhuis van Fier. Master thesis, Sociology.

L

Lamain, Roma (2024) Voertuigkatvangers - Onderzoek naar de kenmerken van voertuigkatvangers en hun impact op de samenleving. Master thesis, Sociology.

S

Smit, Manon (2024) Veiligheid in de wijk: De invloed van sociale cohesie, individuele kwetsbaarheid en objectieve veiligheid op het inschatten van de wijkveiligheid door inwoners van de Gemeente Groningen. Master thesis, Sociology.

Snippe, S (2024) Boeien en Binden? Master thesis, Sociology.

T

Terpstra, Lennard (2024) De betrouwbaarheid en validiteit van leerlingrapportages over het functioneren van KiVa-leerkrachten. Master thesis, Sociology.

V

Venema, Leonie (2024) What to choose; the influence of social network structure on fertility intentions. Master thesis, Sociology.

This list was generated on Tue May 7 21:27:25 2024 CEST.