Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Degree programme

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: A | B | D | F | G | H | J | K | L | M | O | P | R | S | V | W
Number of items: 24.

A

Appelman, Jeske (2023) Geldezels of uitgebuite LVB’ers? Een kwalitatief onderzoek naar de manier van ronselen en inzet van mensen met een licht verstandelijke beperking in cybercriminaliteit. Master thesis, Sociology.

B

Baljet, Wouter (2023) De kansen onthuld: de legalisering van online kansspelen in Nederland. Master thesis, Sociology.

Blok, Mitchell (2023) Adolescenten en Delinquentie: De invloed van verdovende middelen, vrienden en geld. Master thesis, Sociology.

D

Drewes, W.H. (2023) Wie ziet, die meldt (niet). Een kwantitatief onderzoek naar de meldingsbereidheid van ambtenaren. Master thesis, Sociology.

F

Fokkema, Mirthe (2023) Criminaliteit in een gedigitaliseerde samenleving. Master thesis, Sociology.

G

Gerritsma, Demi (2023) Sociale netwerkanalyse toegepast op een crimineel netwerk: Het effect van het gebruik van verschillende informatiebronnen. Master thesis, Sociology.

Groen, Esmée (2023) Samen sterk voor een veilig uitgaansklimaat: Een kwalitatief onderzoek naar de ervaringen met uitgaansoverlast en visies over uitgaansbeleid in de gemeente Smallingerland. Master thesis, Sociology.

Groeneveld, Lotte (2023) Hoe jongerenwerk bijdraagt aan criminaliteitspreventie: Een kwalitatief onderzoek naar de ervaringen van jongerenwerkers en straatcoaches van verschillende Groningse wijkteams met multimethodisch handelen en criminaliteitspreventie. Master thesis, Sociology.

H

Halberstadt, Linda (2023) Een onderzoek naar vertrouwen tussen politieagenten: Invloedrijke factoren. Master thesis, Sociology.

Hoiting, Esther (2023) Slachtofferschap van sextortion; wat zijn de risicofactoren? Een onderzoek naar de invloed van persoonskenmerken op slachtofferschap van sextortion. Master thesis, Sociology.

Hooyman, Rens (2023) Cryptovaluta's in cybercriminaliteit. Master thesis, Sociology.

J

Jansen, R.G. (2023) Is de politie een afspiegeling van de samenleving? Een onderzoek naar de samenstelling van demografische kenmerken, diversiteit en inclusie bij de politie Drenthe en de provincie Drenthe. Master thesis, Sociology.

K

Kok, R.A. (2023) Zorgwekkende Zorgboerderijen. Master thesis, Sociology.

L

Lanser, Jitske (2023) Inzicht in het web van bankhelpdeskfraude. Master thesis, Sociology.

M

Manting, Casper (2023) De transitie naar de middelbare school voor leerlingen met verschillende attitudes ten aanzien van het onderwijs. Master thesis, Sociology.

Migdad, Rafid (2023) De relatie tussen wanorde in de buurt en het onrechtmatig gebruik van het residentieel vastgoed in Nederland. Master thesis, Sociology.

O

Oost, Lottie (2023) De invloed van verschillende typen cybercriminaliteit op de manier waarop slachtoffers aangifte willen doen. Master thesis, Sociology.

Oostland, Anna (2023) Mind the gap: Een onderzoek naar de kloof tussen hoog- en laagopgeleide Nederlanders en Amerikanen in de periode van 2005 tot 2020. Master thesis, Sociology.

P

Poilblanc, Famke (2023) Een kwalitatief onderzoek naar de betekenis van dagbesteding voor het uitvoeren van criminele activiteiten onder de deelnemers van Het Twaalfde Huis te Groningen. Master thesis, Sociology.

R

Rozenberg, Joeri (2023) Wie zijn de slachtoffers van cybercriminaliteit? Master thesis, Sociology.

S

Sipkes, Kirsten (2023) Van blauwe vuilniszak naar een succesvolle terugkeer in de samenleving: Een kwalitatief onderzoek over de informatie-uitwisseling rondom kortgestrafte Amsterdammers gedetineerd in JC Zaanstad. Master thesis, Sociology.

Spekschoor, Carly (2023) Mogelijk criminele leiders binnen groepen voetbalhooligans. Master thesis, Sociology.

V

Vroegh, Lotte (2023) Nieuwe inzichten in een crimineel samenwerkingsverband: Een onderzoek naar de toegevoegde waarde van de kennis van lokale politieagenten over een crimineel samenwerkingsverband. Master thesis, Sociology.

W

Waterman, Miriam (2023) Het terugdringen van het gebruik van e-sigaretten onder jongeren - Het beleid in Nederland. Master thesis, Sociology.

This list was generated on Sat May 18 18:15:00 2024 CEST.