Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Degree programme

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: B | E | H | I | J | K | L | N | S | Z
Number of items: 16.

B

Baan, Merith (2022) Het Gebruik van een Arabische Hulpknop in Nederlandstalige Digitale Prentenboeken. Bachelor thesis, Psychology.

Bollema, Eva (2022) Een Arabische Hulpknop in Digitale Prentenboeken: Een Praktijkvoorbeeld van Translanguaging in het Nieuwkomersonderwijs. Bachelor thesis, Psychology.

E

Ende, Sigrid van 't (2022) De langetermijneffecten op de sociale vitaliteit van ouderen deelnemend aan Community Wise ten tijde van COVID-19. Bachelor thesis, Psychology.

H

Heeres, Nina (2022) De Invloed van de Tweetalige Digitale Prentenboeken van Bereslim op de Nederlandse Taalontwikkeling van Jonge Vluchtelingenkinderen. Bachelor thesis, Psychology.

Heijnen, N. (2022) Linking Effort Allocation, Cognitive Control, and ADHD Symptomology in University Students. Bachelor thesis, Psychology.

Hoekstra, Frea (2022) De Relatie tussen Toestandsangst en Gedrag van Ouder en het Pijngedrag van Baby’s. Bachelor thesis, Psychology.

I

IJbema, Sietske (2022) De Invloed van Troostgedrag van Ervaren en Onervaren Ouders op het Pijngerelateerde Stressniveau van Zuigelingen Tijdens Vaccinaties. Bachelor thesis, Psychology.

J

Jonkers, Lotte (2022) De invloed van angstgevoelens van ouders op het pijngedrag van het kind, en de rol van troosten daarbij. Bachelor thesis, Psychology.

K

Katerberg, Veere (2022) Meertalige Digitale Prentenboeken: een Interventiestudie bij de Verschillende Verblijfsduren van Asielzoekerskinderen. Bachelor thesis, Psychology.

L

Leistra, Irma (2022) Het Effect van Verplicht Thuis Studeren vanwege COVID-19 op Tevredenheid over de Leerervaring, Mate van Samenwerken en Positieve Interdependentie bij Bachelorthese Studenten. Bachelor thesis, Psychology.

Lubbers, Manon (2022) Verschillen tussen Vaders en Moeders in hun Troostgedrag tegenover Baby’s Tijdens Vaccinaties. Bachelor thesis, Psychology.

N

Nauta, Jan (2022) De Rol van Voorkennis en Ouderlijk Opleidingsniveau bij de Leeropbrengst van een Woordenschatinterventie voor Arabische Vluchtelingenkinderen in Nederland. Bachelor thesis, Psychology.

S

Sluis, Marijn van der (2022) Het effect van ouderlijke angst op de pijngerelateerde stress van een zuigeling tijdens een vaccinatie. Bachelor thesis, Psychology.

Snijders, Anne (2022) Het effect van Digitale Prentenboeken op de Woordenschatontwikkeling van Vluchtelingenkinderen: de Rol van Leeftijd en Taakgerichtheid. Bachelor thesis, Psychology.

Z

Zonta, Laura (2022) A Comparative Study of Children’s Motor Abilities Between Brazil and the Netherlands. Bachelor thesis, Psychology.

Zonta, Laura (2022) A Comparative Study of Children’s Motor Abilities Between Brazil and the Netherlands. Bachelor thesis, Psychology.

This list was generated on Fri May 17 06:11:11 2024 CEST.