Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Thesis type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: B | D | G | H | I | J | K | L | M | P | R | S | T | V | W | Z
Number of items: 45.

B

Betten, Stella (2022) Armoede in het basisonderwijs. Master thesis, Sociology.

Bevers, B.M. (2022) High-Reliability Interorganizational Networks for Cascading Disasters in the Netherlands: an Exploration of Six Veiligheidsregio's. Master thesis, Sociology.

Blaauw, Marloes (2022) Jongvolwassenen en hun werk-privébalans. Master thesis, Sociology.

Bliek, Jaron (2022) Geprikkeld door politieke preferenties. Master thesis, Sociology.

Boll, Eljosha (2022) Van Eurosceptische denktank naar politiek zwaargewicht: een onderzoek naar verklaringen waarom kiezers op Forum voor Democratie stemmen. Master thesis, Sociology.

Bonnema, Maaike (2022) Opleidingsniveau en gezondheid: de rol van de arbeidsmarkt. Een onderzoek naar het verschil in stress en leefstijl tussen hoog- en laagopgeleiden en de rol van arbeidsmarkt- en inkomensfactoren. Master thesis, Sociology.

D

Dietzenbacher, Hannah (2022) Criminal network disruption; A simulation study on the effectiveness of law enforcement intervention strategies. Master thesis, Sociology.

Dijk, Else van (2022) Welzijn op Recept in de gemeente Midden-Groningen: Een 'Mixed-method' analyse naar de effecten van en ervaringen met Welzijn op Recept. Master thesis, Sociology.

Dijkslag, W.M. (2022) De reis naar betaald werk. Master thesis, Sociology.

Dilling, M.A.H. (2022) In gesprek met Nederlandse adolescenten over sociale media: Het in kaart brengen van het online gedrag van adolescenten tussen de 16-18 jaar. Master thesis, Sociology.

G

Gols, Merel (2022) De invloed van preventieve maatregelen in coffeeshops op cannabisgebruik en -verslaving. Master thesis, Sociology.

H

Haan, Reinder de (2022) Bedekte bekendheid. Master thesis, Sociology.

Hegeman, Sanne (2022) Vroeger was alles beter: Kwalitatief onderzoek naar de invloed van particuliere verhuur op de leefbaarheid in de buurt. Master thesis, Sociology.

Houtman, Marijn (2022) Who takes care of the old? A comparative analysis between informal caregiving networks in Spain and the Netherlands. Master thesis, Sociology.

Houtstra, Geert (2022) Zijn de onderwijskansen gelijk voor plattelands- en stadskinderen? Master thesis, Sociology.

I

IJkema, Rindert (2022) Hoe laatstejaars Mbo-4 studenten hun toekomst plannen. Master thesis, Sociology.

J

Jensma, Nel (2022) Kan het sociale netwerk bijdragen aan het reguleren van de bloedsuikerspiegel? Master thesis, Sociology.

K

Karssies, Stijn (2022) De invloed van misdaad en onveiligheidsgevoelens op verkiezingsprogramma’s. Master thesis, Sociology.

Kuipers, hedwich (2022) De functies van Nederlandse politieke jongerenorganisaties: Een eerste kwalitatieve verkenning. Master thesis, Sociology.

Kuperus, Lotte (2022) Jeugdcriminaliteit in Noord-Nederland: een blik vanuit de buurtcontext. Master thesis, Sociology.

L

Lee, Erwin, C. van der (2022) Lokale aanvullende coffeeshopregels en het koopgedrag van coffeeshopbezoekers. Master thesis, Sociology.

Lever, Mark (2022) Samen op weg naar een veilige buurt. Een multidisciplinaire blik op het verband tussen de buurtstatus en delinquent gedrag. Wat is nou eigenlijk het effect van de ouderlijke opvoeding hierop? Master thesis, Sociology.

Levy, Lyanne (2022) Gevolgen van seksuele straatintimidatie van studenten: Een kwantitatief onderzoek naar de prevalentie en gevolgen van seksuele straatintimidatie van studenten in Groningen. Master thesis, Sociology.

Lier, Gita (2022) De amateurvoetbalwereld in Noord-Nederland: een doelwit voor criminele weldoeners? Verkennend onderzoek naar de ervaringen met criminele weldoeners bij amateurvoetbalclubs in Noord-Nederland. Master thesis, Sociology.

Litaay, Shania (2022) Meer aandacht voor burgerschapsonderwijs op Nederlandse middelbare scholen: Een kwantitatief onderzoek naar het verband tussen het bespreken van controversiële, maatschappelijke onderwerpen in de klas en tolerant gedrag van leerlingen. Master thesis, Sociology.

M

Meppelink, Marit (2022) De optimale zorg op de bekende plek Een inhoudsanalyse van de werkzame bestanddelen van zorg en ondersteuning aan cliënten van de levensloopaanpak in Noord-Nederland. Master thesis, Sociology.

Middelkoop, Hester van (2022) Interorganisationele samenwerking in een samenwerkingsverband tussen aanbieders van hoogspecialistische jeugdzorg. Master thesis, Sociology.

Mori, Meryem (2022) Cyber Centrum. Master thesis, Sociology.

P

Polman, Romee (2022) Het Ingezetenencriterium en de aanpak van drugsoverlast. Master thesis, Sociology.

Pool, Loïs (2022) De invloed van werkuren, leeftijd en opleidingsniveau op de associatie tussen baanonzekerheid en mentale gezondheid. Master thesis, Sociology.

R

Rientjes, Valeria (2022) Een casestudie naar hoe de niet-medische zorginnovatie ‘arbeidsgerichte zorg’ geïmplementeerd wordt in de huidige zorgpraktijk. Master thesis, Sociology.

S

Schotanus, Esther (2022) Burgerschapsonderwijs - voor elke leerling gelijk? Een case studie naar verschillen in burgerschapsonderwijs tussen schooltypen in het middelbaar onderwijs in Nederland. Master thesis, Sociology.

Sieperda, Jozephine (2022) Kan geslachtscorrelerende informatie sociale netwerkposities voorspellen? Master thesis, Sociology.

Sietsma, K. (2022) The gender gap in labour force participation at older ages: a comparison across the European region. Master thesis, Sociology.

Steenbruggen, Wieke (2022) De pandemie: ervaringen van mensen met psychische problematiek Een kwalitatief onderzoek naar ervaringen van bezoekers van Stichting (On)Gestoord ten tijde van de coronapandemie. Master thesis, Sociology.

T

Tammes, Gonda (2022) Normaliseren binnen de huisartsenzorg: praktijkondersteuners (GGZ) jeugd. Master thesis, Sociology.

Tersteeg, Jesse J.G. (2022) Helpt het om geholpen te worden?! De ontwikkeling van depressieve symptomen bij kinderen die gepest worden en de rol van ondersteuning van ouders en klasgenoten. Master thesis, Sociology.

V

Veen, Nynke van (2022) Nieuwe misdaad, nieuwe slachtoffers? - Verschillen in persoonskenmerken en risicofactoren van slachtoffers van online en traditionele criminaliteit in Noord-Nederland. Master thesis, Sociology.

Vinne, Carmen, C.van der (2022) Online fraude door jongeren in Zuidoost Drenthe: naar een integrale aanpak door politie, gemeenten en jongerenwerk. Master thesis, Sociology.

Vries, Bastiaan, de (2022) Uitstroom verlagen in de thuiszorg; middels plezier in werk en tevredenheid met de werkgever. Master thesis, Sociology.

Vriezema, Marijke Charlotte (2022) Invloeden op de veiligheidsbeleving. Master thesis, Sociology.

W

Wiels, Tessa (2022) Maakt sociale steun meer financieel zelfredzaam? Master thesis, Sociology.

Wonder, Willeke (2022) Burn-outklachten & Werkcentraliteit - onderzoek naar de rol van werkcentraliteit op burn-outklachten. Master thesis, Sociology.

Z

Zantingh, Jorian (2022) De invloed van gemeentelijk factoren op ervaren overlast rondom coffeeshops. Master thesis, Sociology.

Zuiderveld, Anne (2022) Normaliseren in Weststellingwerf. Master thesis, Sociology.

This list was generated on Tue May 7 10:09:05 2024 CEST.