Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Thesis type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: A | B | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W
Number of items: 58.

A

Appelman, Jeske (2023) Geldezels of uitgebuite LVB’ers? Een kwalitatief onderzoek naar de manier van ronselen en inzet van mensen met een licht verstandelijke beperking in cybercriminaliteit. Master thesis, Sociology.

B

Baljet, Wouter (2023) De kansen onthuld: de legalisering van online kansspelen in Nederland. Master thesis, Sociology.

Beckmann, Natasha (2023) Sociaaleconomische gezondheidsverschillen verklaard door tevredenheid met leefstijl, soort woning en sociale steun. Master thesis, Sociology.

Blok, Mitchell (2023) Adolescenten en Delinquentie: De invloed van verdovende middelen, vrienden en geld. Master thesis, Sociology.

Boer, C. A. de (2023) Gezondheid en Welzijn van jongeren in de gemeente Hoogeveen. Master thesis, Sociology.

Boer, Sanne (2023) Persoonlijke netwerktypen van Nederlandse vrouwen: Een onderzoek naar de samenhang met haar kinderwens. Master thesis, Sociology.

Brandsma, Rosa (2023) De werkwijze van de leefstijlcoach ten aanzien van eenzaamheid en het sociale netwerk binnen het Universitair Medisch Centrum Groningen. Master thesis, Sociology.

Brouwer, Els (2023) (Sekse)verschillen in stigmatisering van aanhoudende lichamelijke klachten vanuit het perspectief van burgers. Master thesis, Sociology.

Brouwer, M.N.T. (2023) Jeugdigen met een doorverwijzing vanuit de huisartsenpraktijk naar de specialistische jeugdhulp. Master thesis, Sociology.

D

Dijkstra, Bernd (2023) Over de invloed van werktijdverkorting op welvaart. Master thesis, Sociology.

Drewes, W.H. (2023) Wie ziet, die meldt (niet). Een kwantitatief onderzoek naar de meldingsbereidheid van ambtenaren. Master thesis, Sociology.

F

Fokkema, Mirthe (2023) Criminaliteit in een gedigitaliseerde samenleving. Master thesis, Sociology.

G

Gerritsma, Demi (2023) Sociale netwerkanalyse toegepast op een crimineel netwerk: Het effect van het gebruik van verschillende informatiebronnen. Master thesis, Sociology.

Gries, R. de (2023) Personeelstekorten en onbenut arbeidspotentieel: het belang van samenwerking op de hedendaagse arbeidsmarkt. Master thesis, Sociology.

Groen, Esmée (2023) Samen sterk voor een veilig uitgaansklimaat: Een kwalitatief onderzoek naar de ervaringen met uitgaansoverlast en visies over uitgaansbeleid in de gemeente Smallingerland. Master thesis, Sociology.

Groeneveld, Lotte (2023) Hoe jongerenwerk bijdraagt aan criminaliteitspreventie: Een kwalitatief onderzoek naar de ervaringen van jongerenwerkers en straatcoaches van verschillende Groningse wijkteams met multimethodisch handelen en criminaliteitspreventie. Master thesis, Sociology.

H

Haagsma, Onno (2023) Doeltreffend of volledig misgeschoten? Master thesis, Sociology.

Halberstadt, Linda (2023) Een onderzoek naar vertrouwen tussen politieagenten: Invloedrijke factoren. Master thesis, Sociology.

Haveman, Max (2023) Prosociaal gedrag onder (prestatie)druk bij jongeren? Master thesis, Sociology.

Hoiting, Esther (2023) Slachtofferschap van sextortion; wat zijn de risicofactoren? Een onderzoek naar de invloed van persoonskenmerken op slachtofferschap van sextortion. Master thesis, Sociology.

Hooyman, Rens (2023) Cryptovaluta's in cybercriminaliteit. Master thesis, Sociology.

I

Idema, Marnix (2023) Onderzoek naar het benaderen en begeleiden van huiseigenaren die leven in energiearmoede in het proces naar aardgasvrij-ready. Master thesis, Sociology.

J

Jansen, R.G. (2023) Is de politie een afspiegeling van de samenleving? Een onderzoek naar de samenstelling van demografische kenmerken, diversiteit en inclusie bij de politie Drenthe en de provincie Drenthe. Master thesis, Sociology.

Jong, Hester de (2023) Opkomst van zelfstandige zorgverleners. Master thesis, Sociology.

K

Kok, R.A. (2023) Zorgwekkende Zorgboerderijen. Master thesis, Sociology.

Kuiper, Cristine Johanna (2023) Grensoverschrijdende drugscriminaliteit in de Nederlands-Duitse grensregio: de rol van nationaal en Europees beleid en regelgeving. Master thesis, Sociology.

L

Laan, J.T.I. van der (2023) De basis op orde voor meer vertrouwen. Onderzoek naar de invloed van bestaanszekerheid op politiek vertrouwen en de verandering van deze invloed tussen 2012 en 2022. Master thesis, Sociology.

Lanser, Jitske (2023) Inzicht in het web van bankhelpdeskfraude. Master thesis, Sociology.

Lok, Ria (2023) Waarom en onder welke omstandigheden zijn medewerkers van de rijksoverheid bereid om te veranderen? Master thesis, Sociology.

M

Manting, Casper (2023) De transitie naar de middelbare school voor leerlingen met verschillende attitudes ten aanzien van het onderwijs. Master thesis, Sociology.

Martena, Sanne (2023) Duurzame inzetbaarheid van zestigplussers: het belang van gezondheid. Master thesis, Sociology.

Migdad, Rafid (2023) De relatie tussen wanorde in de buurt en het onrechtmatig gebruik van het residentieel vastgoed in Nederland. Master thesis, Sociology.

Murach, Emma, E.K. (2023) Sociale steun in de psychiatrie: kwalitatief onderzoek naar de rol van sociale steun in het welbevinden van bezoekers van Stichting (On)Gestoord. Master thesis, Sociology.

N

Nomden, Vera (2023) Some things are better left unsaid: A vignette study on gossip triads and affective interdependence. Master thesis, Sociology.

Nooitgedagt, Sjoerd (2023) De Impact van Prestatiedruk bij Jongeren op Werkgerelateerde Psychische Vermoeidheidsklachten: Een Diepere Analyse met het Job Demand Resources Model. Master thesis, Sociology.

O

Oost, Lottie (2023) De invloed van verschillende typen cybercriminaliteit op de manier waarop slachtoffers aangifte willen doen. Master thesis, Sociology.

Oostland, Anna (2023) Mind the gap: Een onderzoek naar de kloof tussen hoog- en laagopgeleide Nederlanders en Amerikanen in de periode van 2005 tot 2020. Master thesis, Sociology.

P

Poilblanc, Famke (2023) Een kwalitatief onderzoek naar de betekenis van dagbesteding voor het uitvoeren van criminele activiteiten onder de deelnemers van Het Twaalfde Huis te Groningen. Master thesis, Sociology.

R

Reitsma, Anouk (2023) Gedragingen in een onbespiede wereld. Een netwerkanalyse naar de aanvulling van het criminele berichtenverkeer op de politieregistraties in de verkenning van de efficiency-security trade-off binnen een crimineel drugsnetwerk. Master thesis, Sociology.

Reitsma, Freerk (2023) De toepassing van artificiële intelligentie in de genetica: een vraagstuk over vertrouwen. Master thesis, Sociology.

Ritsema, E.S. (2023) De weg naar een zelfredzame patiënt: Een kwantitatieve studie naar de ervaren steun en kwaliteit van zorgverleners bij nierpatiënten met lage gezondheidsvaardigheden. Master thesis, Sociology.

Ritsema, Robert (2023) Autonomie en burn-outklachten. Master thesis, Sociology.

Rots, Annemien (2023) Een pilotonderzoek naar de invloed van een open leergemeenschap op motivatie van vmbo-leerlingen. Master thesis, Sociology.

Rozenberg, Joeri (2023) Wie zijn de slachtoffers van cybercriminaliteit? Master thesis, Sociology.

S

Sipkes, Kirsten (2023) Van blauwe vuilniszak naar een succesvolle terugkeer in de samenleving: Een kwalitatief onderzoek over de informatie-uitwisseling rondom kortgestrafte Amsterdammers gedetineerd in JC Zaanstad. Master thesis, Sociology.

Smit, Anno (2023) Zelfredzaamheid en welzijn onder inwoners van Groningen. Master thesis, Sociology.

Spekschoor, Carly (2023) Mogelijk criminele leiders binnen groepen voetbalhooligans. Master thesis, Sociology.

T

Top, Lars (2023) How well can personal network characteristics predict women’s ideal family size using machine learning techniques? Master thesis, Sociology.

V

Veenstra, Sverre (2023) De invloed van vakbonden en ondernemingsraden op de monitoring van trainingsbehoeften in Nederlandse organisaties. Master thesis, Sociology.

Vries, Brechje de (2023) Het versterken van de sociale basis: ervaringen en percepties van professionals in het sociale domein. Master thesis, Sociology.

Vries, Jelte de (2023) Politieke participatie in het licht van de goalframe theorie. Master thesis, Sociology.

Vries, Kyra de (2023) De rol die gezondheid speelt bij scholingsbereidheid van oudere werknemers. Master thesis, Sociology.

Vroegh, Lotte (2023) Nieuwe inzichten in een crimineel samenwerkingsverband: Een onderzoek naar de toegevoegde waarde van de kennis van lokale politieagenten over een crimineel samenwerkingsverband. Master thesis, Sociology.

W

Waterman, Miriam (2023) Het terugdringen van het gebruik van e-sigaretten onder jongeren - Het beleid in Nederland. Master thesis, Sociology.

Westerhof, Robin (2023) Geen dak boven het hoofd zonder familie en vriendschap: Een kwalitatief onderzoek naar de invloed van de preventieve inzet van het sociale informele netwerk bij dak- en thuisloosheid onder jongeren. Master thesis, Sociology.

Wiel, Remco van der (2023) De rol van beweging, voeding en ontspanning bij overgewicht in de context van sociaaleconomische status en sociale verbondenheid. Master thesis, Sociology.

Wiersma, Edwin (2023) De invloed van energiearmoede op het welzijn van mensen. Master thesis, Sociology.

Witte, Floran de (2023) Representatief burgerinitiatief: een kwalitatief onderzoek naar representativiteit bij burgerinitiatieven in de provincie Overijssel. Master thesis, Sociology.

This list was generated on Tue May 7 11:06:01 2024 CEST.