Javascript must be enabled for the correct page display

Browse by Thesis type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: B | C | F | G | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W
Number of items: 47.

B

Benchellal, Jamila (2024) Stralend Voor de Groep: De ervaringen van educatieve professionals met een groepstraining gericht op het omgaan met onoplettende en/of hyperactief-impulsieve kinderen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Blankvoort, Manon (2024) De Rol van Ouderlijke Factoren in Mind-Mindedness: een Systematische Review. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Bockhooven, Maaike van (2024) Children's experiences of meaningful participation in child protection decision-making: A systematic literature review. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Braam, T.G. (2024) Het verband tussen stressklachten en de subjectieve kwaliteit van leven van ouders en de modererende rol van sport. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Brandse, S.A. (2024) Kwantitatief onderzoek naar het verband tussen armoede, de typen kindermishandeling en de besluitvorming in de Nederlandse jeugdbescherming. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Brouwer, Wendy (2024) Hoe ouders communiceren over alledaagse pijn met hun kinderen: een voorleesstudie naar pijnappraisals bij kinderen met en zonder ervaring met ziekte en pijn. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Bruinsma, Kyra (2024) De Slimme Sok. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Bröring, Marion (2024) Systematische literatuurstudie: De huidige stand van onderzoek naar de invloed van assistentiehonden op het alledaags functioneren en het welzijn van jongeren met psychosociale problemen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Brücke, B.D.ten (2024) De samenhang tussen depressieve symptomen en geluk en de invloed van partnerstatus en ouderschap. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

C

Carolina, M.A.J. (2024) Samen mét het sociale netwerk inspannen voor herstel. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Cramer, Naomi (2024) Een Onderzoek naar het luisterbegrip van basisschoolleerlingen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Cruiming, G.G. (2024) Het verband tussen zelfeffectiviteit, opvoeden en de kwaliteit van de ouder-kindrelatie: Een systematische review. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

F

Fennema, Gerda (2024) Hoe ben jij autonoom gemotiveerd?: De ervaringen van hoogbegaafde leerlingen en leerkrachten in het stimuleren van autonomie en intrinsieke motivatie in de reguliere klas en plusklas. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

G

Gelmers, Hannah (2024) Waarom doe je dat?! Motivaties achter aan ADHD-gerelateerde TikTok video’s en de reacties hierop. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Gootjes, Inge (2024) De relatie tussen het temperament van het kind en de mate van mind-mindedness van ouders: de rol van ouderlijke stress als mediator. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

H

Heide, Marianne van der (2024) Wat kunnen we leren van school-based health centers: werkzame aspecten en positieve effecten. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Homan, Annechien (2024) Kiezen met kennis: het advies van decanen en mentoren aan leerlingen van het voortgezet onderwijs over een extra vak. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Hoppenbrouwers, Lotte, LMA (2024) De samenhang tussen het ouderschap en de ernst van psychische klachten bij GGZ-patiënten met een angst- en/of stemmingsstoornis en de moderatie van gender en leeftijd. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

K

Kamp, Eline (2024) Hoe ouders communiceren over alledaagse pijn met hun kinderen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Kiel, Joëlle (2024) De Verstrengeling van Pijn en Dialoog: Ouderlijke Pijn- en Ziekte Ervaringen en de Communicatie met Jonge Kinderen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Kuilen, Aniek, A.D.van de (2024) Opvoedgedrag van werkende ouders: een systematische review. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

L

Lemmink, Maud (2024) Paniek in pixels. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Lemoin, Sharon (2024) Profielkeuzebegeleiding: navigeren naar de toekomst. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

M

Meer, Ilja van der (2024) De puberteitspsychologie van Otto Barendsen, een historisch onderzoek naar de puberteitspsychologie aan het begin van de twintigste eeuw. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Meer, Jori van der (2024) Visuele Aandacht bij Dyslexie met TOS of ADHD: een systematische review. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Meijer, Fleur (2024) Ik kan mijn eigen keuze wel maken! Een onderzoek naar de rol van ouders bij de profielkeuze van leerlingen, volgens leerlingen, mentoren en decanen binnen de theoretische leerweg van het vmbo. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Mirza, Dannia (2024) Verborgen achter de filter. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

N

Nauta, B.A. (2024) Kopzorgen van ouders in de GGZ. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Nieuwenhoven, Melanie van (2024) De overdracht van kindermishandeling. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

O

Oving, Lysbet (2024) Snoezelen in de praktijk - perspectieven op de richtlijnen van Snoezelen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

P

Paques, Eline (2024) Ondersteuningsbehoeften van jongens met autisme in het regulier voortgezet onderwijs. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Polat, Nevin (2024) De invloed van contextuele factoren op mind-mindedness: een systematische review. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Putte, Nina van de (2024) Effectiviteit groepstraining Druk & Dwars voor educatieve professionals. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

R

Roggeveen, Demi (2024) Otto Barendsen en het voortgezet onderwijs: een onderzoek naar de puberteitspedagogiek in Nederland aan het begin van de twintigste eeuw. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Ruiter, Thirza, de (2024) Het verband tussen ouderlijke psychopathologie en de mate van ouderlijke mind-mindedness: De mediërende rol van emotionele beschikbaarheid en de modererende rol van het geslacht van ouders. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

S

Schroor, S.L. (2024) Klimaatverandering: Wij moeten het nu oplossen. Een onderzoek naar de behoeften van Nederlandse adolescenten en jongvolwassenen die affiniteit hebben met klimaatverandering en de voorbereiding op de gevolgen van klimaatverandering. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Schroor, S.L. (2024) Klimaatverandering: Wij moeten het nu oplossen. Een onderzoek naar de behoeften van adolescenten en jongvolwassenen en de voorbereiding op de gevolgen van klimaatverandering. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Stegge, Maurice, aan de (2024) Een weloverwogen profielkeuze. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Stoel, M.I. (2024) Ervaringen van pleegzorgwerkers bij het begeleiden van familieplaatsingen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

T

Terhave, Maud (2024) Beleid Seksualiteit bij Mensen met een Verstandelijke Beperking - Een Documentanalyse naar de Wijze Waarop Verschillende Aspecten van de Definitie van Seksualiteit Volgens de WHO en Heterogeniteit in Beleid Zijn Weergegeven in Organisaties die Ondersteuning Bieden aan Mensen met een Verstandelijke Beperking. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

V

Veening-Siepel, L.A. (2024) De Invloed van Klinische Toestand van Ouders met een Psychische Aandoening op de Mate van Zorgen over de Ontwikkeling en/of Opvoeding van hun Kinderen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Veld, Britta (2024) "Bij de les blijven!": Een multiple-case studie naar de interactie tussen docenten en leerlingen met ASS in het regulier voortgezet onderwijs. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Visser, Laura (2024) Kindermishandeling en besluitvorming bij gezinnen met en zonder een migratieachtergrond. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

van der Schaar, Paulien (2024) Het verband tussen de klinische toestand van ouders in de GGZ en begeleiding voor hun kinderen. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

W

Wasser, Linde (2024) ‘Hoe kan mijn hoogbegaafde leerling zinnetjes leren als ze niet weet hoe de zinsopbouw werkt.’. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Weeda, Ilse (2024) De Modererende Rol van het Hebben van een Partner op de Relatie Tussen de Mate Angstklachten en Subjectieve Kwaliteit van Leven. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

Wilming, Sanne (2024) Benoemsnelheid als Duurzame Cognitieve Voorspeller van Leesvaardigheid. Master thesis, Pedagogical and Educational Sciences.

This list was generated on Tue Apr 30 23:54:59 2024 CEST.